Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εντυπωσιακή εμφάνιση UFO στην Ιερουσαλήμ

Την 01:00 το βράδυ της 28 Ιανουαρίου, υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι με τις κάμερες στα χέρια, μπόρεσαν και βιντεοσκόπησαν μια εκπληκτική εμφάνιση UFO στην Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να έχουν ανάψει, και να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.
Τρία ξεχωριστά βίντεο έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, που απεικονίζουν τις κινήσεις ενός UFO, επάνω ακριβώς από το ισλαμικό ιερό μνημείο του Θόλου του Βράχου!
Τα δυο πρώτα βίντεο δείχνουν ένα λαμπερό κόκκινο φως να κατεβαίνει από τον ουρανό και να αιωρείται επάνω από το μνημείο για μερικά λεπτά, πριν μεσολαβήσει μια έντονη λάμψη φωτός, και το «σκάφος» εκτοξευτεί αστραπιαία και κάθετα στον ουρανό! Στην συνέχεια, μια τρίτη κάμερα έπιασε έναν τριγωνικό σχηματισμό κόκκινων φώτων, να κινείται κυκλικά στον σκοτεινό ουρανό επάνω από το μνημείο.

Συνήθως, οι σκεπτικιστές, που θεωρούν όλες σχεδόν τις φωτογραφίες και τα βίντεο των UFO ως πλαστά ή χαλκευμένα, ή έστω εύκολα εξηγήσιμα, επιμένουν πως για να πειστούν για την αυθεντικότητα τους θα πρέπει να υπάρχουν πολλαπλές πηγές λήψης, και διασταυρωμένα στοιχεία, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει μια εμπεριστατωμένη ανάλυση.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση της Ιερουσαλήμ, υπήρξαν όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά βίντεο της περίεργης εμφάνισης. Μάλιστα το τρίτο είναι τραβηγμένο από πιο κοντινή απόσταση σε σχέση με τα άλλα δυο. Πάντως, πολλοί από όσους τα παρακολούθησαν,  υποψιάζονται πως το τρίτο βίντεο είναι μάλλον φάρσα, αφού υπάρχουν κάποιες ασυνέπειες τόσο στο οπτικό όσο και στο ηχητικό μέρος του. Για αυτό και η εφημερίδα Jerusalem Post, χαρακτήρισε τη περίπτωση «Στενές επαφές κατασκευασμένου τύπου».
Σήμερα όμως, εμφανίστηκε και ένα τέταρτο βίντεο, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωση της διαμάχης σχετικά με την αυθεντικότητα της «εξωγήινης» επίσκεψης. Το τελευταίο αυτό βίντεο, τραβηγμένο από τελείως διαφορετική γωνία, συμπεριλαμβάνει ακόμη και τη κυκλοφορία των αυτοκινήτων, κάτι που έλειπε από τα υπόλοιπα. Πρόκειται όντως για πολύ εντυπωσιακό στοιχείο. Πάντως, ακόμη και σε αυτό το βίντεο, οι σκεπτικιστές αμφιβάλλουν για τη γνησιότητα του ηχητικού του μέρους, που όπως λένε πειράχθηκε έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνει τα δήθεν έκπληκτα  επιφωνήματα των  μαρτύρων της απότομης και απόκοσμης ανάληψης του σκάφους στον ουρανό.
S.A.-AOL News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...