Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

τα χάλια μας τα ΜΑΥΡΑ, ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ, ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ...

Συνεχίζονται οι αντεκλήσεις ενθεν και ένθεν με αφορμή το ντέρμπυ της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Στο όνομα της Δικαιοσύνης τα εξώφυλλα των οπαδικών φυλλάδων συνεχίζουν να είναι φορείς του ίδιου εμετικού" θίασου" που έχει διαλύσει τον αθλητικό χώρο.
 Κανείς δεν αναγνωρίζει οτι το πρόβλημα είναι σφαιρικό και είναι θέμα παραγόντων, δημοσιογράφων και μετά οπαδών και φιλάθλων. Δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα μέρος του κόσμου τέτοιο μένος που να βρίσκει έκφραση σε τόσες πολλές αθλητικές φυλλάδες με τίτλους που ούτε στα γήπεδα δεν ακούγονται.

Στο όνομα των αριθμών "αυτοκαταρρίπτονται", αφού ο φαύλος κύκλος θα οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση του αθλήματος και κατα συνέπεια σε κλείσιμο πολλών εξ'αυτών. Επειδή κανείς δεν έχει το σθένος να απομονώσει τα γεγονότα καθεαυτά και να δεί οτι το πρόβλημα αναπαράγεται απο παντού με όλες τις χρωματικές αποχρώσεις να συμμετέχουν, θα παραθέσουμε σε όλους τους νοήμονες ένα μικρό "αφιέρωμα". ΠΡΟΣΟΧΗ...έχω μόνο καταγράψει τα πιο πρόσφατα γιατί ειδάλλως πραγματικά θα χρειαζόμασταν ημέρες ολόκληρες, και φυσικά έχει απο όλα ο "μπαξές"> Επιθέσεις σε πρωτάθλημα κορασίδων με ξυλοδαρμό γονέων, μολότωφ σε περίπτερα, κάψιμο αυτοκινήτων, κάψιμο θεάτρου, ξυλοδαρμό και προπηλακισμό γονέων- δημοσιογράφων....Ξεκινώ..

ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΟΚ (ξεκινώ απο αυτούς γιατί διευκόλυναν την ανεύρεση στοιχείων μια και φρόντισαν μόνοι τους να έχουν πλήρη έλεγχο καταγεγραμμένο των "επιτευγμάτων" τους διαχρονικά)

ΟΠΑΔΟΙ ΑΕΚ 

ΟΠΑΔΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

ΟΠΑΔΟΙ ΑΡΗ

και ΛΟΙΠΟΙ"ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ"....

Για όλους όσους λοιπόν συνεχίζουν να αναπαράγουν το οπαδικό μίσος και μένος στο όνομα της φίλαθλης δικαιοσύνης, απλά τους θυμίζω ότι έστω και εν μέρει γίνονται φορείς αυτής της βίας που όλοι οι νοήμονες αποδοκιμάζουν..
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...