Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΥΓΕ ! ΑΞΙΟΙ !

Τελικά σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει μέτρο στην "κατάντια". Ξέρει κανείς τον κο Γιάνκερ; Θυμάστε μήπως τον ρόλο του συγκεκριμένου κυρίου εκτός του ότι είναι πρωθυπουργός του Λουξεμβοούργου;


Ο κoς Ζαν Κλώντ Γιάνκερ με την ιδιότητα του προέδρου του Eurogroup υπήρξε ένας από τους βασικούς συντάκτες του Μνημονίου. Ο ίδιος άνθρωπος που δήλωνε ότι γνώριζε το πρόβλημα της Ελλάδος όπως και ολόκληρη η Ευρώπη αλλά δεν μπορούσε να πεί δημόσια τί ήξερε γιατί και η Γερμανία και η Γαλλία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους στην Ελλάδα... (http://www.keeptalkinggreece.com/2010/10/09/eurogroup-juncker-drops-small-bombs-eu-knew-about-greeces-debt/).

Αυτός ο κος λοιπόν βραβεύεται την Τρίτη 8/2/2011 από την Νομική Σχολή Αθηνών ώς Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου!! (http://www.interel.uoa.gr/el/palaio_pan.html).

Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν τις"πάπιες"για τα γεγονότα της Νομικής σχολής, αποφάσισαν να βραβεύσουν αυτόν που μας τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί και με τις ευλογίες της κυβέρνησης μας έβαλε σε καθεστώς Μνημο-σύνου. Επαναλαμβάνω...μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που δήλωσε πως το πρόβλημα έπρεπε να λυθεί εδώ και δύο ή τρείς δεκαετίες πρίν, ότι το γνώριζε, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει δημοσίως. ΕΥΓΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...