Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ!)

Η εικόνα που βλέπετε αποτελεί την ντροπή και την κατάντια ενός ευρωπαϊκού κράτους. Το χρώμα στο νερό είναι κόκκινο όχι λόγω κάποιας ιδιόμορφης κατηγορίας φύκων και κατ'επέκταση λόγω κλιματικών αλλαγών, αλλά γιατί στην Δανία σκοτώνουν με βάναυσο και βάρβαρο τρόπο εκατοντάδες Δελφίνια Calderon!
Σε αυτή την σφαγή συμμετέχουν κυρίως έφηβοι! ο λόγος;; Είναι ένα έθιμο που συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια για να αποδείξουν ότι είναι πλέον "άντρες"και ενήλικες σωματικά!!


Σε αυτόν τον"εορτασμό", δεν "λείπει" τίποτα...Όλοι συμμετέχουν σκοτώνοντας ή κοιτώντας και αποθανατίζοντας την βαρβαρότητα των σφαγέων.
Ειναι κρίμα και μόνο, να αναφέρουμε ότι το είδος δελφινιού Calderon θεωρείται από τα πιο έξυπνα και φιλικά προς τον άνθρωπο. Ο λόγος που αφήνουν τον άνθρωπο να τα πλησιάσει είναι γιατί αρέσκονται στα παιχνίδια.
Η βαρβαρότητα είναι δε σε τέτοια επίπεδα που είναι δύσκολο πραγματικά ανθρώπινος νους να συλλάβει. Δεν θανατώνονται άμεσα. Δέχονται δολοφονικά χτυπήματα με αιχμηρά κομμάτια βράχου 2 και 3 φορές σε καίρια σημεία του σώματός τους, μέχρις ότου να αρχίσουν να βγάζουν ένα είδος κλάμματος που ακούγεται σαν νεογέννητο μωρό.... Είναι ανατριχιαστικό το γεγονός ότι ένα κράτος της....πολιτισμένης Ευρώπης παρακολουθεί ένα δολοφονικό έθιμο να εξελίσσεται και να επαναλαμβάνεται άφοβα, ενώ τα έξυπνα και γλυκύτατα αυτά όντα οδηγούνται σε μαθηματική εξαφάνιση και πνίγονται στο ίδιο τους το αίμα....
Γυρίστε αυτές τις φωτογραφίες όσο περισσότερο μπορείτε. Η βαρβαρότητα που οδηγεί στην εξαφάνιση αυτού του είδους πρέπει να σταματήσει!!
(ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΒΙΑΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...