Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Αγώνας δρόμου σερβιτόρων με το δίσκο στο χέρι, από το Μουσείο ως την Ακρόπολη

Πάνω από 200 σερβιτόροι από όλη την Ευρώπη θα διαγωνιστούν τρέχοντας με ένα δίσκο στο χέρι, από το Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι την Ακρόπολη, την επόμενη Κυριακή 29 Μαΐου.
Οι διαγωνιζόμενοι σερβιτόροι που θα γεμίσουν την Αθήνα δεν θα τρέχουν για να προλάβουν
κάποια παραγγελία πελάτη. Θα διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος, ο πιο σταθερός και ο πιο γρήγορος. Πρόκειται για τον διεθνή διαγωνισμό «Με το δίσκο στο χέρι», στον οποίο θα συμμετέχουν σερβιτόροι από 40 χώρες της Ευρώπης.
Κάθε διαγωνιζόμενος θα κρατά στο χέρι του ένα δίσκο, με συγκεκριμένο περιεχόμενο: ένα μπουκάλι και τέσσερα ποτήρια. Οι επίδοξοι πρωταθλητές σερβιτόροι θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου, και θα πρέπει να διανύσουν τις οδούς Σταδίου, Φιλελλήνων, Βασιλίσσης Αμαλίας για να τερματίσουν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Τους νικητές σερβιτόρους θα βραβεύσουν ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Θα ακολουθήσει συναυλία Eλλήνων καλλιτεχνών και θα πλαισιωθεί από επώνυμους καλεσμένους, επιχειρηματίες, πρόσωπα του αθλητικού χώρου και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.
e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...