Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι αυθεντικοί διάλογοι και το ανέκδοτο Καρατζαφέρη στον Σαμαρά

“Είμαι ανοικτός για όλα» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε διατεθειμένος να προχωρήσει στον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. «Βάλτε τεχνοκράτες, πολιτικά πρόσωπα, αρκεί να εμφανιστούμε σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές ενωμένοι».


Η απάντηση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά υπήρξε άμεση. «Δεν μπαίνω σε μια τέτοια κυβέρνηση». Στο σημείο αυτό πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. «Αντώνη, κέρνα αύριο ένα καφέ στην Μουρούζη (σ.σ. βρίσκεται το σπίτι του προέδρου της Ν.Δ) για να καθίσουμε και να τα βρούμε». Τότε, ο Σαμαράς, ρώτησε: «Γιατί στη Μουρούζη;». «Γιατί μου πέφτει μακριά το Καστρί» του απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Σαμαράς: Δεν υποκύπτω σε πιέσεις

Κάποια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς, φανερά ενοχλημένος, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε πιέσεις. «Μα δεν σε πιέζουμε. Έκκληση σου κάνουμε» φέρεται να του είπε ο Καρατζαφέρης.



Το ανέκδοτο
Το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών τα είχε όλα. Μέχρι και ανέκδοτο ακούστηκε. Το είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στον Σαμαρά. «Είμαστε στο 80ο λεπτό και χάνει η ομάδα 2-0. Ο προπονητής (Παπανδρέου) λέει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι Σαμαράς και Καρατζαφέρης, και αντί να μπούμε μέσα, εσύ φεύγεις και πάς και κρύβεσαι στην κερκίδα. Πάμε να βάλουμε δύο γκολ μήπως και καταφέρουμε την ισοπαλία».

parapolitika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...