Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«Πόλεμος» Ψυχάρη-Θέμου

Πόλεμος εκδοτών βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς με δύο συνεχόμενα άρθρα η εφημερίδα  Τα Νέα επιτίθεται στον εκδότη του Πρώτου Θέματος Θέμο Αναστασιάδη, τον οποίο ουσιαστικά «φωτογραφίζει»!
Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο του Πρώτου Θέματος, το οποίο χωρίς να κατονομάζει, κατηγορεί τον Σταύρο Ψυχάρη για παράνομη βίλα στην Αργολίδα. Ανέφερε, λοιπόν αυτό το σχόλιο:

«Στα συρτάρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου έχει κολλήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο -άγνωστο το γιατί- μια αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση η οποία συνοδεύεται εξίσου πολύ ενδιαφέρουσα μηνυτήρια φορά που έχει υποβάλει η Διεύθυνση Δασών Αργολίδος. Το περιεχόμενό αφορά σε πολύ γνωστό διαπλεκόμενο πρόσωπο και στις παρανομίες που έχει κάνει στην παραθαλάσσια βίλα-μεγαθήριο που διαθέτει σε μια από τις πιο ακριβές παραθεριστικές της χώρας.
Παράνομη υλοτομία και επέμβαση αναδασωτέας έκτασης είναι οι κατηγορίες που του προσάπτουν οι δασολόγοι υπηρεσίας που επιχείρησαν επιτόπια αυτοψία στη βίλα του πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα εξέδωσαν και τα απαιτούμενα τον νόμο πρωτόκολλα κατεδάφισης προκειμένου να γκρεμιστεί η μάντρα-έκτρωμα. Κάποια στιγμή αναγκάστηκε ο ίδιος να τη ρίξει προκειμένου να γλιτώσει τις συνέπειες.
Καταστράφηκαν όμως και τα κακόμοιρα τα δεντράκια (έχει προχωρήσει σε καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους της φυόμενης δασικής και λοιπής βλάστησης), τα οποία εξαφάνισε μέσα σε μια νύχτα για να χτίσει στη θέση τους πολυτελείς μεζονέτες με εξωτερικά τζακούζι, μπαρμπεκιού κ.λπ. Αν η υπόθεση αφορούσε τυχαίο πολίτη αυτής της χώρας, είναι βέβαιο ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είχε πέσει και μάλιστα θα ήταν βαρύς και ασήκωτος. Α, είναι και το θέμα της offshore πίσω οποία κρύβεται ο "επώνυμος". Προσεχώς...».


Η απάντηση ήρθε την Τρίτη στα Νέα, στη στήλη «Παραπολιτικά».

«Θα πάει µακριά η βαλίτσα (µε τα µαύρα) εκατοµµύρια; Διότι το τέρας όλο µοιάζει να κρύβεται στους υπονόµους (πού να τολµήσει να πλησιάσει τη… ζούγκλα) και όλο γρυλίζει. Το Θέµα είναι ότι η υποµονή εξαντλείται και η συνέχεια προµηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς πολλοί… χορηγοί άρχισαν να λαλούν!»

Και ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης επανήλθε την Τετάρτη με νέο σχόλιο στην ίδια παρασκηνιακή πολιτική στήλη: «Τον… ξέχασαν; Τον καλύπτουν; Και ως πότε; Και η βαλίτσα µε τα µαύρα εκατοµµύρια; Θα περιµένει πολύ ακόµη η Δίωξη; Το Θέµα είναι ότι το Καρα-λαµόγιο από την Τρούµπα τούς κλέβει όλους κινηµατογραφικά. Λοιπόν έχουµε Θέµα και καθηµερινό σίριαλ: Το Καραλαµόγιο και η Οχιά... »
Σίγουρα θα υπάρχουν ακόμα πολλά επεισόδια στη νέα αυτή κόντρα!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...