Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οταν ο "βασιλιάς"δεν είναι "γυμνός"είναι "τυφλός", "κουφός"και ψεύτης!

Εδώ ο κόσμος καίγεται αλλά τα φαινόμενα επικοινωνιακής κωλοτούμπας καλά κρατούν. “Δεν θα ανεχτούμε την αυθόρμητη ή οργανωμένη βία” είπε κατά την έναρξη του υπουργικού ο πρωθυπουργός. Κατηγόρισε “ακραίες πολιτικές ομάδες” και “ορισμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης” ότι υποκινούν τις επιθέσεις κατά βουλευτών [Μόνο αυτός είχε το δικαίωμα να ξεσηκώνει τον κόσμο όταν δεν υπήρχε λόγος και να λέει «θα συναντηθούμε στο πεζοδρόμιο»].
βλέπε σχετικές φώτο





βλέπε και σχετικό βίντεο 



«Οι επιθέσεις σε βάρος του κοινοβουλίου ακρωτηριάζουν την δημοκρατία, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανομία και ανασφάλεια», τόνισε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και ανακοίνωσε πως θα ζητήσει τη σύσταση διακομματικής επιτροπής, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και μέτρα για την προστασία των θεσμών και τη διασφάλιση της ευνομίας.

Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι επιθέσεις κατά βουλευτών και πολιτικών προσώπων παροτρύνονται και υποκινούνται από «ακραίες πολιτικές ομάδες» και από «ορισμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης».
Δέν είμαστε βέβαια σε θέση να γνωρίζουμε αν ο πρωθυπουργός εχει ενημερωθεί ότι εκφραστές επιθέσεων εναντίον των βουλευτών του είναι τα ίδια του τα στελέχη. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ). Είναι μήπως το ΠΑΣΟΚ ακραία πολιτική ομάδα....;
ο Λάκης με τα ....ψιλα στην τσέπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...