Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι αυθεντικοί διάλογοι και το ανέκδοτο Καρατζαφέρη στον Σαμαρά

“Είμαι ανοικτός για όλα» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε διατεθειμένος να προχωρήσει στον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. «Βάλτε τεχνοκράτες, πολιτικά πρόσωπα, αρκεί να εμφανιστούμε σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές ενωμένοι».

ΔΕΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ !

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Στα όρια του τραπεζικού κραχ μπορεί να βρεθεί από λεπτό σε λεπτό η χώρα εξαιτίας της έντονης ανησυχίας και του πανικού, που έχει σπείρει στην κοινή γνώμη η περιρρέουσα οικονομική και πολιτική ατμόσφαιρα.

300 εκατομμύρια ευρώ έβγαλαν οι Έλληνες απο τις τράπεζες εξαιτίας των δηλώσεων της Δαμανάκη

Αποκλειστικό: Ο Σαμαράς στο σημερινό συμβούλιο των αρχηγών αποκάλυψε οτι μετά τις δηλώσεις της Δαμανάκη "οτι θα γυρίσουμε στη δραχμή" οι Έλληνες έβγαλαν απο τις τράπεζες 300 εκατομμύρια ευρώ!...

Προς επιδείνωση οι σχέσεις Ρωσίας - Λευκορωσίας

Οι αναλυτές συμφωνούν ότι οι σχέσεις Μόσχας και Μινσκ θα περάσουν μεγάλη κρίση. Οικονομικής υφής η εστία τριβής ανάμεσα στους δύο γείτονες.
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, προϊδέασε σήμερα τον κύριο πιστωτή της χώρας του, τη Ρωσία, ότι «η κυβέρνηση του δεν προτίθεται να πουλήσει φθηνά κρατική περιουσία» προκειμένου να εξασφαλίσει τον άμεσο δανεισμό της, ενώ έκρινε ότι οι εκπρόσωποι των ρωσικών ΜΜΕ θα πρέπει να απελαθούν, αφού προκαλούν «τεχνητή υστερία» γύρω από το υποτιμημένο ρούβλι της Λευκορωσίας.
Πολιτικοί παρατηρητές σχολίασαν ότι οι προεδρικές δηλώσεις μπορεί να διακυβεύσουν την επιδίωξη του Μινσκ να διασφαλίσει ένα άμεσο δάνειο τριών δισ.δολαρίων ΗΠΑ από ένα αμοιβαίο κεφάλαιο, που είναι ρωσικών συμφερόντων, ακόμα και να βαθύνουν τη συναλλαγματική κρίση, που απειλεί τη λευκορωσική οικονομία.

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

πηγή ΤΑ ΝΕΑ - σκιτσογράφος Κ. Μητρόπουλος

Το Αιγαίο και η "Βαριοπούλα"

Με τους αναλυτές και τα δημοσιεύματα να επισημαίνουν ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις στο Αιγαίο ακυρώθηκαν λόγω της ανάκρισης για την υπόθεση "Βαριοπούλα", ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απέρριψε κάθε ιδέα διασύνδεσής τους.
Ωστόσο, οι αναλυτές στον τουρκικό Τύπο

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ο Κάρολος Παπούλιας


"Ουδείς συμφωνεί με ουδένα"...

του Αντώνη Μάριου Παπαγιώτη
press-gr

Ένα πρώτο σχόλιο με το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών...

Η φράση του τίτλου ακούγεται σε σποτάκι του ΣΚΑΪ για την εκπομπή "Οι μάχες των Ελλήνων" που παρουσιάζει ο κ. Τέλλογλου, ως περιγραφή των ασυμφωνιών των πολιτικών ταγών, η οποία οδήγησε στη σύνθεση πολλών ανεπιτυχών

η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δεν έχει ηλικία

πηγή > facebook group των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα

Ποιο Δημοψήφισμα; Να φύγουν

Άλκης Γαλδαδάς

protagon.gr

«Ήμασταν πάντοτε παιχτάρες μα δεν αλλάζαμε μπαλιές» λέει το τραγούδι. Όταν είναι ανάγκη όμως βλέπω ότι οι δικοί μας «παιχτάρες» της δημόσιας ζωής κάνουν πάσες προκειμένου να σωθούν. Ο απελπισμένος πρωθυπουργός δίνει μέσα από το υπουργικό συμβούλιο μιλώντας για δημοψήφισμα

Στέφανος Μάνος: "Δεν είναι λύση οι εκλογές, να αλλάξουν τον Παπανδρέου"

"Δεν είναι λύση οι εκλογές, θα βυθίσουν τη χώρα στο χάος, η λύση πρέπει να έρθει μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Αν δεν μπορεί ο κ.Παπανδρέου, ας τον αντικαταστήσει το κόμμα του.
Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ."
Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα είπε ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος έχει φανατικούς εχθρούς και φανατικούς πολέμιους.

"έπεσε"μερικώς το skype

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι η Microsoft θα πληρώσει μια περιουσία (8,5 δισεκατομμύρια δολάρια) για να εξαγοράσει το Skype, η δημοφιλής υπηρεσία τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα, που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες της σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία κινήθηκε γρήγορα για να αποκαταστήσει τις δυσλειτουργίες, που φαίνεται να προήλθαν από πρόβλημα λογισμικού και από

Kουλτούρα -αντιΜέρκελ η Κριστίν Λαγκάρντ!...

Christin Lagard


Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/ 
Καλή εξέλιξη για την Ελλάδα αν η «κυρία με τα Σανέλ»
πάρει το τιμόνι του ΔΝΤ . Δεν στοιχηματίζω.
Όμως, θεωρώ (λόγω προτέρου βίου) καλή εξέλιξη -σε κρίσιμη ώρα- για την Ελλάδα, αν η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ αναλάβει την ηγεσία του ΔΝΤ.
Δύο, οι δεσπόζουσες θέσεις που δίνουν αέρα αισιοδοξίας και σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές. Πρώτη, η στάση

ΔΕΚΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Απο τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού

Παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν χθες στη Χαλκίδα , όπου ο Εισσαγελλέας εξέτασε την μήνυση για Αισχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, κατά των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο. Η μήνυση τελικά έγινε δεκτή, διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν στη Χαλκίδα:

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μάνα είναι μόνο ΜΙΑ!

Μέγα σκάνδαλο με εκατομμύρια κρατικής διαφήμισης προς το "Κέντρο Δράσης για την Ειρήνη" που έχει ιδρύσει η μαμά του "πρωθυπουργού μας"!
Πώς μπορεί μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (MKO) να χρηματοδοτείται με τεράστια χρηματικά ποσά σε περιόδους «ισχνών αγελάδων»; Η απάντηση είναι απλή και πολύ

Θα μπορούσε να λέει

ΕΥΡΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - ΕΥΡΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
press-gr.blogspot.com

Ο φόβος αδειάζει τις τράπεζες

Η αβεβαιότητα που έχει κυριεύσει τους Έλληνες σε μία από τις δυσκολότερες οικονομικά περιόδους της χώρας τους ωθεί να αδειάζουν με αμείωτη ένταση τις τράπεζες. Ο φόβος που κυριαρχεί για τις καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα επιβεβαιώνεται από πολίτες στο News 247. 

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ Ο The MatriK.S.


Βρήκε νεφρό για τη μητέρα της μέσω Facebook

Η νεαρή Κίρτη Ντβίτεβι φανατική του Facebook ποτέ όπως δηλώνει δεν περίμενε η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να δώσει ζωή στη μητέρα της.

Η μητέρα της Κίρτης, Άνου Ντβίντεβι μετά από ασθένεια έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση νεφρού.

Η εύρεση νεφρού όμως θα μπορούσε να πάρει

«Κελεπούρι» χαρακτηρίζουν οι Τούρκοι τα ελληνικά λιμάνια

Με τίτλο «Κελεπούρι από τη γειτονική χώρα» στο πρωτοσέλιδό της κυκλοφορεί η έγκυρη τουρκική εφημερίδα Radikal.

Με βασικό θέμα την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, η γειτονική εφημερίδα αναφέρει ότι η γειτονική Ελλάδα «που παλεύει με την οικονομική κρίση αποφάσισε να πουλήσει τα πάντα. Έχει μπει πωλητήριο από λιμάνια μέχρι και στους αυτοκινητοδρόμους»!

Ένα βράδυ στο ΚΑΤ

του Κώστα Γιαννακίδη
Τα δάκρυα στα νοσοκομεία είναι όπως οι γόπες στα προαύλια τους: υπάρχουν παντού. Αν θέλεις να τα προσέξεις, τότε θα τα δεις. Θα τα δεις ακόμα και όταν πέφτει η νύχτα, μέσα σε μάτια που γυαλίζουν ή ματώνουν για να τα συγκρατήσουν. Μπαίνω στο ΚΑΤ για ένα νυχτερινό επισκεπτήριο

Ξεκίνησε η συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα - AΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑ

Συνδεθείτε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη της συγκέντρωσης των "αγανακτισμένων"στο Σύνταγμα

"Νιώθω λίγο χειρότερα από ότι στη Χούντα"

Άστραψε και βρόντηξε ο Μίκης Θεοδωράκης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα (δείτε το Vid ΕΔΩ).
Λάβρος κατά της κυβέρνησης ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", κάλεσε τους Έλληνες να αντιδράσουν.

Φόρος KAI σε ομογενείς

Απρόσμενος φόρος στους Έλληνες και αλλοδαπούς, κατοίκους εξωτερικού επιβάλλεται για πρώτη φορά με τη φορολογική δήλωση του 2011. Με 5% θα φορολογηθούν, επί ποσού τεκμαρτού, ως εξής: Με τον νόμο 3842/10   και το Άρθρο 16, που προκύπτει από συνδυασμό νόμων και διατάξεων, όσοι έχουν: Σπίτι, διαμέρισμα ή μονοκατοικία, που είτε αγόρασαν στο παρελθόν είτε κληρονόμησαν στο παρελθόν, που δεν το είχαν ενοικιάσει κατά το 2010, φορολογούνται σαν να είχαν εισόδημα με την

ΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΟΤΕ Σαμαράς- Παπανδρέου

 διαβάστε την επίμαχη συνέχεια!

Kαι μετά σου λέει..το είπε το Reuters

click στην εικόνα για μεγένθυνση

Δεν είναι Super Market η Ελλάς κύριε Τζήμα, μπορδέλο φτιάξατε

Του Γ. Πήττα
tvxs.gr

Απαντώντας στο σημερινό άρθρο του Θ.Τζήμα, μέλους του κεντρικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Πήττας μας έστειλε το παρακάτω άρθρο.
Κύριε Τζήμα, είμαι από αυτούς που όταν ανέβαινε το ΠΑΣΟΚ στα τέλη του 2009 έβλεπαν με αφελή συμπάθεια τόσο στο πρόσωπο του

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τι συμβαίνει όταν με το i phone δεν ακούς το " I CRY"!!!


Τι θα φέρουν οι ισπανικές εκλογές για την κρίση της Ευρωζώνης...

Από το sofokleous10.gr 
Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της Ισπανίας, που όπως αναμένοναν οδηγησαν σε ήττα του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενδέχεται να εγκυμονούν και μια ωρολογιακή βόμβα για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους: την αποκάλυψη του κρυφού χρέους των τοπικών κυβερνήσεων κατά τρόπο που κινδυνεύει να σύρει την Ισπανία σε διάσωση.

Τι συνέβη στην κρίσιμη συνάντηση των δυο αρχηγών...

Από τον Αντώνη-Mάριο Παπαγιώτη
press-gr.blogspot.com 
κλικ πάνω στην εικόνα για μεγένθυνση
 Με μαύρο βελάκι βλέπετε τη στάση που τήρησε ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και με πένθιμο μοβ σημειώνεται η θέση τους για τα σημαντικά θέματα που καλούνται να λύσουν....

Σαμαράς: “τέτοια συναίνεση δεν δίνω”

Απερίφραστα “ΟΧΙ” στην προσφερόμενη από την παραπαίουσα κυβέρνηση “συναίνεση” είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του λίγο μετά την συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου.
“Στην αποδεδειγμένα λάθος συνταγή του μνημονίου δεν πρόκειται να συμφωνήσω”

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο The MatriK.S. ψάχνοντας την επικαιρότητα


Βενιζέλος: «βρισκόμαστε σε δημοσιονομική κατοχή» !!!

 Συνεχίσθηκαν και στο υπουργικό οι κόντρες ανάμεσα στους υπουργούς που πλέον δεν σταματούν ούτε μπροστά στον πρωθυπουργό.
Η σημαντικότερη και οξύτερη κόντρα υπήρξε μεταξύ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Ευάγγελου Βενιζέλου και αποτυπώνει την απογοήτευση που υπήρχε, καθώς σημειώθηκε

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πού είναι η αυτοκριτική;

του Γιώργου Λακόπουλου
Υστέρα από δεκαοκτώ  μήνες στην εξουσία και ένα χρόνο Τροϊκοκρατίας, η κυβέρνηση ζητάει  από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις συναίνεση και από την κοινή γνώμη ανοχή. Δεν θα ήταν κακό αν ήταν ειλικρινές. Αλλά δεν είναι. Γιατί η βάση της ειλικρίνειας είναι η αυτοκριτική. Και εδώ απουσιάζει πλήρως. Ούτε μια στιγμή δεν ακούστηκε και από κανέναν κυβερνητικό

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ο Κ.Καραμανλής στον Α. Παπανδρέου

κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση


Κάτι δεν πάει καλά -και- στην Αλβανία...

Το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους Ιταλούς πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια προς την Αλβανία και συνιστά σε όσους βρίσκονται ήδη στη χώρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

..............


Το νησί θα επανέλθει…

Το νησί θα επανέλθει…
Toυ Στέλιου Μαϊνα 
aixmi.gr
«Στη διάρκεια ενός σιγαρέτου που είναι η ζωή μας, και όπου χαιρόμαστε, και αυτοκαταστρεφόμαστε, το μόνο φωσάκι που δεν σβήνει ακόμα κι αν ο χρόνος μας το πατά χάμω είναι το κάλλος. Η απειροελάχιστη στιγμή, όπου γευτήκαμε το κάλλος και το ενσωματώσαμε μια

Το ΜΗΝΤΙΑΚΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ των στρουθοκαμήλων


Του Σταματόπουλου Κωνσταντίνου 
Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες μια έξαρση ηθικολόγων εν είδει Αγίων Πατέρων που κάνουν κήρυγμα σε παιδιά του Κατηχητικού περί σωστού και ηθικού, με αφορμή ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχουν νεαροί φοιτητές της ΔΑΠ πανηγυρίζοντας την νίκη τους στις πρόσφατες πανεπιστημιακές εκλογές με άκομψο τρόπο.

Το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος στον Σαμαρά

Τα τέσσερα «δεν» που θα χαρακτηρίσουν την πολιτική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σκιαγράφησε με τρόπο ξεκάθαρο και απόλυτο ο Αντώνης Σαμαράς, με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα».
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε

Eλλάδα: Τα 136 επαγγέλματα που "απελευθερώνονται" - Άρση περιορισμών και απαγορεύσεων"


Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την αυτόματη άρση των περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση μιας μακράς λίστα επαγγελμάτων, που θα ισχύσει από την 2α Ιουλίου, σε εφαρμογή του ν.3919/2011. Οι περιορισμοί που αίρονται, αφορούν τον αριθμό προσώπων που έχουν πρόσβαση στο επάγγελμα,

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ο Κολοκοτρώνης..


Πολιτική και ήθος στην Ελλάδα

Ωραίο άρθρο του Ιωάννη Καμάρα
(Επίτροπου της Τράπεζας Κρήτης κατά τη διάρκεια του Σκανδάλου Κοσκωτά)
Ο τίτλος και το περιεχόμενο του παρόντος δεν αναφέρονται στη σημερινή Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα μιας πολύ παλιάς εποχής και συνεπώς οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις, γεγονότα και..

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Βιντεοκάμερα στην Σουίτα του Ντομινίκ !!!

κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση  - ΠΗΓΗ > ΤΟ ΒΗΜΑ -του ΚΥΡ

Ζητείται μίνιμουμ συναίνεση...

Η αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ίσως είναι η κρισιμότερη από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε τα ηνία της χώρας. Και το «παζλ» θα ολοκληρωθεί την Τρίτη όταν οι πολιτικοί αρχηγοί ανέβουν τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, με τη συναίνεση να είναι μια λέξη που θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού...

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ο The MatriK.S. λύνοντας REBUS


Tί γίνεται όταν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ θελουν να βγάλουν το προεδρικό ζεύγος αγαπημένο με το ζόρι!

καντε κλίκ στην εικόνα για μεγένθυνση





Η στάση πληρωμών του 1936 και η Ελληνική δικαίωση στο Διεθνές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου

Το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε

Google Profile + Προσοχή

Το δικό της κοινωνικό δίκτυο που θα ανταγωνίζεται το Facebook προσπαθεί να φτιάξει η Google...
με τις νέες αλλαγές που έκανε πρόσφατα στα Google Profiles. Το Google Profile είναι μια δημόσια σελίδα που ο χρήστης μπορεί να καταχωρίσει πληροφορίες για τον εαυτό του,

Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη μας

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες...
με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει:
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Αισιόδοξη προοπτική ο αποχαιρετισμός...

Tης Μαριας Κατσουνακη
Πόσα ψυχικά αποθέματα υπάρχουν στον λαό, που σε ποσοστό 62% πιστεύει ότι είναι πιθανό να χρεοκοπήσει το κράτος του (πριν από ένα χρόνο, το ποσοστό αυτό ήταν 38%); Πώς να τροφοδοτήσει κανείς τους νέους με αισιοδοξία, όταν το 32% ανησυχεί ότι ίσως χρειαστεί να διακόψει τις σπουδές του λόγω οικονομικής κρίσης; Δύο έρευνες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα (της Public Issue και της

TΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"ΧΑΡΤΙΑ"ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ"!

Η FITCH ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ!
ΝΕΟ ΑΣΥΛΛΛΗΠΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ SPREAD(1391 Μ.Β.) ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ(<1300 ΜΟΝΑΔΕΣ)!
Βαθιά στα τάρταρα έχει χαθεί, πλέον, ηελληνική οικονομία, ενώ όλες οι αξίες της, από τα ομόλογα έως τις μετοχές, όχι απλώς έχουν καταρρεύσει αλλά και έχουν μετατραπεί σε κουρελόχαρτα.
Το μνημόνιο αλλά και οι επιλογές για νέο μνημονιακό κατασκεύασμα όχι μόνο έχουν μετατρέψει

«Η Ελλάδα θα μας δίνει πάντοτε σημαντικά μαθήματα»

Την αντίθεσή τους στο φιλελεύθερο χαρακτήρα του ευρωπαϊκού σχεδίου λιτότητας που επιβάλλεται στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, εκφράζουν με άρθρο που δημοσιεύεται στη γαλλική Le Monde, o πρώην αντιπρόεδρος της Philips Electronics, Pierre Ecoiffier, και

Μέρα που είναι.. Να τους χαιρόμαστε όλους!

να με συγχωρέσουν για την ελλιπή αναφορά οι> Κώστας Πρέκας, Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Γκουζγκούνης, Κώστας Κεντέρης, Κώστας Σκανδαλίδης, Κώστας Τζαβάρας

κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση

Δημιουργία και επικοινωνία

 του Γιώργου Μαυρωτά
 Ζούμε σε μια εποχή όπου η εικόνα και η πληροφορία διαδίδεται εύκολα και γρήγορα. Η επικαιρότητα κρατάει λίγο, μέχρι το επόμενο γεγονός να πάρει τη θέση του στις οθόνες της τηλεόρασης στις σελίδες των εφημερίδων και στις εικόνες του διαδικτύου. Στον κόσμο αυτόν της λάμψης και της στιγμής πρέπει να τραβήξεις την προσοχή. Μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...